Захар, сол, мед, сметана

КОД

НАИМЕНОВАНИЕ АСОРТИМЕНТ

БРОЙ в пакет

94 002

ЗАХАР – 2 гр.

800

94 040

КАФЯВА ЗАХАР, 4 гр.

150

95 005

СМЕТАНА - СУХА, 2,5 гр.

100

94 031

МЕД

30

94 020

СОЛ – 2 гр.

2000

94 030

ЧЕРЕН ПИПЕР – 2 гр.

100